Bruiloft Apps

De grote dag is bijna aangebroken, de mooiste dag van je leven. Dit zorgt er meteen ook voor dat het een dag vol stress is, in de goede zin. Je wilt dat alles op rolletjes loopt en niks verkeerd gaat. Gelukkig kan de technologie van vandaag je daar een handje bij helpen. We hebben een paar apps voor je op een rijtje gezet die je zullen helpen bij het plannen van deze mooie dag.

1. Wedding Party

Je vrienden en vriendinnen maken ook foto’s op je bruiloft die je misschien wel nooit ziet. Deze app maakt het mogelijk om deze foto’s te uploaden naar de app, zodat al je gasten kunnen genieten van elkaars foto’s en hoef je ze zelf ook niet te missen natuurlijk. Vergeet niet je iPhone oplader mee te nemen, want van deze app krijg je geen genoeg.

2. The Alpha Groom

Het plannen van een bruiloft is niet een mans sterkste kant. Deze app draait vooral om het vrijgezellenfeest, de huwelijksnacht en het aanzoek. Op deze 3 gebieden krijgt hij advies en tips.

3. Wedding Countdown

De naam zegt het al, deze app telt, samen met jou, af tot dé grote dag. Tot op de seconden nauwkeurig . Ook kun je belangrijke afspraken of deadlines met betrekking tot de bruiloft in de app zetten. Deze zal je hier dan aan helpen herinneren.

4. iWedding

Dit is een dure app, maar zeker zijn geld waard. Je kunt alle aspecten van de bruiloft plannen, een to-do lijst bijhouden, het budget in de gaten houden, wat ook niet onbelangrijk is en deze app geeft zélfs suggesties voor de tafel indeling.

5. Beauty Pro

Je make-up is ontzettend belangrijk op deze dag. In deze app kun je foto’s uploaden en verschillende kleuren en soorten make-up proberen zodat je makkelijk kunt zien of het je staat of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>